Termeni și condiții de utilizare

Actualizare: decembrie 2014


www.perfes.ro este modalitatea de prezentare si vanzare a produselor societatii RINGPOD SOLUTIONS SRL, cu sediul social in Constanta, Ale. Pelicanului nr. 7, 900138, judetul Constanta avand CIF RO 30042091, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Constanta sub nr. J13/729/2012 , telefon: 0372-938.039, fax: 0372.008.461, e-mail: office@perfes.ro, mobil: 0737-737.337 (0737-perfes) denumita pe parcursul acestor termeni si conditii, "perfes.ro".

"perfes.ro" este specializat in producerea sistemelor informatice si in vanzarea automata a produselor de tip licente informatice. "perfes.ro" vinde produsele exclusiv prin intermediul site-ului www.perfes.ro. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.perfes.ro este denumit pe parcursul acestor termeni si conditii "Client".

Inainte de efectuarea oricarei tranzactii Clientul este obligat sa ia la cunostinta si sa accepte termenii si conditiile bifand casuta "Termenii serviciului - Sunt de acord cu termenii serviciului si voi adera la ei neconditionat.". Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, Clientul are obligatia de a citi cu atentie "Termenii si conditiile" prevazute in acesta. RINGPOD SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de cate ori este necesar, Clientul urmand a fi instiintat despre aceste modificari prin trimitere de e-mail. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse ulterior modificarii, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute.

"perfes.ro" isi rezerva dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare.

Numar telefon serviciu relatii cu clientii: 0737-737.337 (0737-perfes)
E-mail: office@perfes.ro
Site-ul este accesibil clientilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in afara cazurilor in care se efectueaza operatiuni de mentenanta.

OBIECT

Prezentul contract denumit << Termeni si conditii >> descrie conditiile generale de vanzare online de bunuri si servicii intre "perfes.ro" si Client, precum si drepturile si obligatiile acestora.

INREGISTRAREA CLIENTULUI

Clientul poate fi orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani capabila sa valideze o plata, sau orice persoana juridica inregistrata la Registrul Comertului. Selectand optiunea de licentiere a produselor informatice, Clientul confirma si garanteaza ca este in deplinatatea drepturilor legale sa accepte termenii si conditiile.

MODIFICAREA "TERMENILOR SI CONDITIILOR"

"perfes.ro" isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment "Termenii si Conditiile", fara a fi obligat sa instiinteze Clientul. Clientul trebuie sa consulte permanent sectiunea de "Termeni si conditii" pentru a verifica daca acestea au fost schimbate. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse dupa efectuarea acelor modificari, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute.

PRODUSELE

Produsele comercializate prin intermediul "perfes.ro" sunt licente informatice, de aceea nu exista notiunea de stoc. Modalitatea de vanzare a unui produs informatic comercializat de "perfes.ro" este urmatoarea:
Prin efectuarea unei cereri de licentiere, Clientul recunoaste ca a luat la cunostinta toate datele afisate pe site despre produsele comandate (denumire, pret, informatii speciale despre produs, etc.) si ca le accepta fara nicio rezerva. Informatiile despre produs nu reprezinta o sursa contractuala, ci sunt doar cu titlu informativ. "perfes.ro" nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli sau declaratii eronate cu privire la produse. Ofertele de produse si preturile afisate sunt valabile atata timp cat sunt vizibile pe site. Simplul fapt de a activa initial o licenta nu inseamna si validarea automata a programului. Licenta va fi finala numai si numai dupa achitarea facturii proforme generata de sistem.

Preturile produselor si serviciilor sunt exprimate in moneda afisata pe site si NU au TVA inclus.

Licentierile sunt inregistrate NON-STOP, livrarea celor temporare fiind instantanee, iar cele finale efectuandu-se de Luni pana Duminica in intervalul orar 10-16. Programele "perfes.ro" cer numai informatii legate de destinatarul facturii. Aceste informatii sunt necesare in gestionarea comenzilor si a relatiilor comerciale dintre "perfes.ro" si Client. "perfes.ro" nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare sau alte probleme. In acest context toate taxele efectuate vor reveni in sarcina Clientului. In cazul nerespectarii de catre Client a << Termenilor si Conditiilor >> "perfes.ro" isi rezerva dreptul de a dezactiva licenta Clientului, fara nicio despagubire si fara acordarea unui preaviz, dupa instiintarea acestuia printr-un e-mail. In caz de frauda din partea Clientului, dezactivarea licentelor se va face in deplinatatea drepturilor, fara preaviz, fara instiintare, fara alte formalitati si fara despagubiri. In vederea activarii si licentierii unui program, Clientul trebuie sa urmeze instructiunile afisate pe site in acest sens, sau in sectiunea specifica a programului informatic. "perfes.ro" confirma validarea licentierii printr-un e-mail automat trimis catre Client. In cazul nefurnizarii de catre Client a informatiilor corecte in ceea ce priveste identificarea pentru facturare si plata, "perfes.ro" isi rezerva dreptul de a anula licenta respectiva. "perfes.ro" isi rezerva dreptul de a anula o licenta in cazul in care exista probleme cu plata acesteia, in cazul existentei unui litigiu cu clientul respectiv. In acest caz, "perfes.ro" va informa Clientul despre respectiva situatie printr-un e-mail sau telefonic.

PLATA PRODUSELOR

Metode de plata

POLITICA DE RETURNARE A BANILOR

- Programele informatice create de "perfes.ro" sunt vandute "ASA CUM SUNT".
- Producatorul nu garanteaza ca programele sunt potrivite pentru vreun alt scop decat cele general admise pentru acestea.
- Clientul are voie sa isi descarce orice varianta de program doreste din site-ul "perfes.ro".
- Clientul este obligat sa foloseasca perioada de DEMO pentru a evalua produsele program si pentru a vedea daca acestea corespund cu nevoile lui, astfel incat in momentul deciziei de cerere de licenta sa fie in deplina cunostinta de cauza.

Informatiile prezentate pe site sau in documentatiile care insotesc programele au caracter strict informativ si pot fi modificate in orice moment de catre "perfes.ro", fara o anuntare prealabila. Modificarea informatiilor nu constituie un motiv pentru returnarea banilor.

RELATIA CU CLIENTII

Pentru informatii referitoare la www.perfes.ro Clientii au la dispozitie urmatoarele metode:

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

"perfes.ro" se agajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra in conformitate cu Legea nr. 677 din 21.11.2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si Legea nr. 506 din 17.11.2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. "perfes.ro" NU cere absolut nici o informatie cu caracter personal, decat cele strict necesare pentru emiterea documentelor de tip factura. Datele nu vor fi transmise catre terte persoane si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele necesare pentru efectuarea comenzilor si transmiterea diverselor oferte ale site-ului online www.perfes.ro, daca Clientul a agreat la acest lucru. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC RINGPOD SOLUTIONS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a emite documente tip factura pentru comenzile de licenta ale dumneavoastra pe siteul www.perfes.ro, si de a transmite ofertele site-ului online www.perfes.ro, daca ati agreat acest lucru. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii numai de catre SC RINGPOD SOLUTIONS SRL.

COPYRIGHT

Orice reproducere, descarcare, copiere, modificare, decompilare, utilizare in scopuri comerciale, totala sau partiala a diferitelor elemente ale site-ului sunt strict interzise si expune autorul/autorii sai la posibile actionari in justitie. Termenii si Conditiile Generale de vanzare nu autorizeaza in nici un caz reproducerea, modificarea sau utilizarea comerciala a diferitelor elemente ale site-ului.

GENERALITATI

Site-ul poate contine si link-uri ale altor colaboratori care reprezinta legaturi cu alte site-uri. "perfes.ro" nu este responsabil pentru continutul si functionarea acestor site-uri externe la care Clientul are acces via site-ului www.perfes.ro.

FORTA MAJORA

Toate evenimentele de forta majora definite de legislatia romana reprezinta un motiv de suspendare si stingere a obligatiilor "perfes.ro" .

RECLAMATII SI LITIGII

Termenii si conditiile de vanzare sunt supuse legislatiei din Romania. In caz de aparitie a unor litigii Clientul va putea sa depuna reclamatii catre Serviciul Relatii cu Clientii pentru a ajunge la o solutionare amiabila. In conditiile in care nu s-a ajuns la o intelegere amiabila intre parti, litigiul va putea fi solutionat de catre tribunalele din Romania.