Licentiere

Cerere de licenta program din suita perfes.ro!
Denumire societate
Adresa sediu
Punct de lucru
Atribut fiscal
Cod fiscal (CIF)
Reg. com.
Cont IBAN
Banca
 
Persoana de contact
Telefon
e-mail
 
INTRODUCETI SERIA GENERATA DE PROGRAMUL perfes.ro
 


Va rugam sa acordati atentie deosebita datelor introduse in acest formular! Introducerea incorecta a acestora poate duce la generarea unei licente incorecte, ceea ce va duce la generarea unei licente noi, cu costurile aferente!
UTILIZAREA SITE-ULUI perfes.ro IMPLICA FAPTUL SA FITI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DESCRISE IN JOSUL PAGINII

PASII NECESARI LICENTIERII PROGRAMULUI

1: se intra in site-ul de licentiere: https://www.perfes.ro/scale//license
2: se completeaza cu mare atentie toate datele din formular
3: se completeaza seria generata de programul pentru care se doreste licentierea
4: se completeaza codul CAPTCHA
5: se apasa butonul de [Generare licenta si trimitere in contul de e-mail]
6: site-ul trimite pe contul de e-mail introdus seria de licenta, de aceea trebuie avut grija ca acel cont de e-mail sa fie disponibil si usor accesabil
7: se introduce seria in programul corespunzator
8: daca primiti mesajul de confirmare ca a fost OK, felicitari!


Informatii de tip Copyright

Toate paginile si imaginile cuprinse in paginile site-ului sunt proprietate exclusiva a perfes.ro.
Paginile sau continutul site-ului nu pot fi redistribuite sau reproduse in nici o forma sau modalitate fara acceptul scris al perfes.ro.
Nerespectarea acestor instructiuni atrage dupa sine reclamatia si pedeapsa conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor.


Legaturile catre perfes.ro

Orice site web poate adresa prin metoda de tip link pagini din site-ul perfes.ro. Cu toate acestea, nici o pagina din cadrul perfes.ro nu poate fi incadrata de tip embedded intr-o pagina de tip frame, fara acceptul scris al perfes.ro.


Garantii

perfes.ro este pus la dispozitia utilizatorului final fara aboslut nici o garantie. De asemenea, nu exista nici o garantie asupra faptului ca acest site va functiona fara nici o intrerupere. Toate riscurile directe si indirecte provenite din utilizarea acestui site sunt numai si numai ale utilizatorului, neimplicand in nici un fel responsabilitatea catre perfes.ro. Toate informatiile prezentate si vehiculate de catre perfes.ro sunt puse la dispozitie utilizatorului fara nici o garantie asupra corectitudini, performantei, legaturilor etc. descrise in mod explicit sau implicit.
perfes.ro poate contine inadvertente sau erori. perfes.ro nu ofera nici o garantie privitoare la acuratetea datelor cuprinse in acest site. Daca descoperiti erori si doriti ca ele sa fie eliminate, puteti sa ne contactati prin email pentru a putea fi corectate.


Site-uri partenere

perfes.ro poate contine legaturi de tip link cu alte site-uri. perfes.ro nu este responsabil pentru continutul propriu sau nu care apare pe acele site-uri partenere.


Comportamentul dumneavoastra

Cat timp utilizati acest site sunteti de acord in mod direct si explicit cu faptul ca ati citit si agreati aceste informatii.


Informatii de confidentialitate

perfes.ro
    - NU colecteaza nici o informatie personala de la utilizatori
    - NU face publice decat informatiile agreate de utilizator, si in nici un caz nu vor contine informatii personale care pot identifica un utilizator
    - NU foloseste cookies, dar nu poate raspunde in numele site-urilor partener
    - NU leaga adresele IP cu informatii personale de nici un fel
    - NU raspunde in numele site-urile partener sau care contin link-uri catre perfes.ro pentru politica lor de confidentialitate


Modul suport

Pentru orice alte informatii privind politica de confidentialitate va rugam contactati-ne pe e-mail la support@perfes.ro.